Over ons

Tips, tools, inspiratie mét informatie

Het (ver)bouwen van een nieuw huis kan een hele klus zijn. Met deze website wil ik jouw zoektocht naar inspiratie én informatie een stukje makkelijker maken. Dit doe ik door je wegwijs te maken in de materialenjungle en je tips en tools te geven voor je nieuwe (nieuwbouw) huis.

Even voorstellen

Ik ben Mara, oprichter van Nieuw Huis. Info. Ik woon samen met mijn gezin in een prachtig nieuwbouwhuis. Het is voor ons de tweede keer dat we het hele ‘nieuwbouwhuisavontuur‘ doorlopen.

In het hele proces van bouwen liep ik tegen een aantal dingen aan. Waar moet je op letten bij de bouw? Welke keuzes zijn er voor afbouw? Waar vind ik alles? Hoe richt ik mijn huis in? Ook miste ik in onze zoektocht naar het vormgeven van ons ideale huis voorbeelden van mensen die hetzelfde meemaken.

Kortom: Ik miste een plek waar inspiratie, praktische tips en informatie samen kwamen.

Vanuit deze ervaring en zoektocht is Nieuw Huis. Info ontstaan.

Op dit moment schrijf ik regelmatig een blog en ben ik tools aan het ontwikkelen. Ook post ik op Instagram foto’s van ons huis, deel ik tips en bouw ik aan een ‘community’ van mensen die hetzelfde meemaken.

Samenwerken

Wil jij jouw product, merk, winkel of dienst promoten via deze blog, Instagram of Pinterest? En daarmee nieuwbouwhuiskopers en verbouwers inspireren en informeren? Neem contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken wat past.