8 Instagrammers met een nieuwbouwhuis: herfst 2020

Bekijk in deze herfsteditie van 8 Instagrammers met een nieuwbouwhuis weer nieuwe pareltjes. Huizen die al helemaal zijn ingericht of woningen die nog volledig gebouwd gaan worden.

1. @tofwonen

Het nieuwbouwhuis van @tofwonen is ingericht in een industrial chic stijltje. Veel zwart, wit en grijs gecombineerd met goud en hout.

In het kleinste kamertje hebben ze een hele wand Ikeakasten ingebouwd geïnspireerd op de blog: Een inloopkast op maat voor een Ikeaprijs. Zo mooi!

Zwart/ wit interieur
Instagrammer met een nieuwbouwhuis @tofwonen

Binnenkort meer instagrammers die een kast hebben ingebouwd in hun nieuwbouwhuis. Op de hoogte blijven: meld je aan voor de nieuwsbrief.

2. @Huisjevandekruikjes

Chris en Rebecca wonen samen met hun drie ‘kleine kruikjes’ in een prachtig nieuwbouwhuis. Het interieur van @huisjevandekruikjes bestaat uit prachtige warme kleuren. Centraal punt in het huis is de zwarte keuken met industriële deuren. Ook hebben ze meerdere wanden behangen.

Wil je meer van dit behang zien? Bekijk de blog over behang en vind daar meer foto’s van de kinderkamer van één van de kleine kruikjes.

Nieuwbouwhuis met een interieur in warme tinten.
Interieur met warme tinten van @huisjevandekruikje

3. @huisjeguusenkim

Guus en Kim van het account @huisjeguusenkim wonen samen met hun twee konijnen in hun gloednieuwe huis. Ze genieten volop van het huis en de tuin mét veranda. En als je nog keukeninspiratie zoekt… de zwarte keuken is een plaatje.

Bekijk hoe ze stap voor stap hun huis steeds verder inrichten.

Nieuwbouwhuis collage
Nieuwbouwhuis inspiratie van @huisjeguusenkim

Bovenstaande accounts zijn al helemaal af. Vind je het leuker om ook de bouw te volgen? Dan zijn onderstaande Instagrammers met een nieuwbouwhuis iets voor jou.

4. @blaricumshuisje

Na jaren in Amsterdam te hebben gewoond gaan David en Judith, van het account @blaricumshuisje, terug naar ’t Gooi. Ze laten in Blaricum een prachtig huis bouwen, waar ze samen met hun kleintje Zoë gaan wonen.

Rond april 2021 hopen ze de sleutel te krijgen dus je kunt nog volop meekijken tijdens de bouw en straks meegenieten van het inrichten.

Instagrammers met een nieuwbouwhuis
Van Amsterdam naar ’t Gooi gaat het stel van @blaricumshuisje

5. @noorderduinstraat

Eind dit jaar hoop dit jonge stel van het account @noorderduinstraat de sleutel van hun ‘grotemensenhuis’ te krijgen in Almere Duin.

Bijzonder is dat er ‘rond’ het groen is gebouwd en ze dus al gelijk in een enorm groene wijk met veel bomen wonen. 

Nieuwbouwwining bouwen
Het huis van @noorderduinstraat

6. @mijnhuisopdehoek

Oktober 2020 Start de bouw van dit nieuwbouwhuis. Volg het hele nieuwbouwavontuur van dit leuke stel uit Willemsbuiten via @mijnhuisopdehoek.

Op dit moment hebben ze al een zwarte keuken in hun huidige huis. Ik ben benieuwd waar ze in hun nieuwe huis voor gaan.

Nieuwbouwhuis inspiratie
Het huis van @mijnhuisopdehoek

7. @huisjekwartshove

Ook het huis van Ruby van @huisjekwartshove is nog in de aanbouwfase. Deze Pinterstfan deelt al haar ideeën en inspiratie voor haar nieuwe huis.


Zomer 2021 hoopt ze in de buurt van Leerdam te gaan wonen met haar driejarige zoontje. Ik ben nu al enorm benieuwd naar de inrichting.

Nieuwbouw inspiratie. Instagrammers met een nieuwbouwhuis
Volop interieurinspiratie bij @huisjekwartshove

8. Nummertje329

December 2020 start de bouw van dit duurzame nieuwbouwhuis. Volg het account van @nummertje329 om te kijken welke keuzes ze maken en hoe de hele bouw gaat verlopen.

Het huis komt op een eiland te staan en Q4 2021 hopen ze de sleutel te krijgen.

Nieuwbouwhuis in wording
Het nieuwbouwhuis van @nummertje329

Meer nieuwbouwhuis inspiratie?!

Bekijk voor meer inspiratie de eerdere edities van “8 Instagrammers met een nieuwbouwhuis.”

Op de hoogte blijven? Neem eens een kijkje op mijn Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Ook leuk